La Fare 1789 natuurlijk

In de prachtige streek van de Haute-Provence, met zijn rijke en gediversifieerde natuur, ligt een kleine heuvel, La Fare, met daarop een prachtig Landhuis, Mas, dat werd gebouwd in het jaar van de Franse Revolutie.

Deze omgeving diende als inspiratie voor het echtpaar Baussan. Gepassioneerd en vol liefde creëerden zij het merk La Fare 1789, een merk dat staat voor de krachtige ingrediënten die eigen zijn aan de Provence. De groene amandel, olijven, kersenboom, rozenbottels, tijm en andere kruiden en planten die typisch zijn voor de streek worden verwerkt in de producten. Al deze ingrediënten komen uit gecertificeerde biologische landbouw. 

Natuurlijk

Zowel Cosmebio als Ecocert verleenden hun kwaliteitslabel zonder problemen aan dit merk. La Fare 1789 bevat zelfs tot drie keer meer biologische ingrediënten dan het keurmerk Ecocert vereist.

Al de verpakkingen die het merk gebruikt zijn recycleerbaar. Het merk heeft immers respect voor mens, dier en natuur.

Diervriendelijk

La Fare 1789 is cruelty-free wat betekent dat het zijn producten niet test op dieren. 

Spijtig genoeg is niet de gehele lijn van La Fare 1789 vegan (sommige producten bevatten honing), wij bieden dan ook enkel de producten aan die volledig vegan zijn.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 14 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss