APoEM maakt geweldige, eerlijke, efficiënte en natuurlijke verzorgingsproducten waarbij rekening wordt gehouden met fytotherapie (kruidentherapie) en aromatherapie.

Familie

De drijvende kracht achter APoEM, Poala Gugliotta, moeder van 3, ontwikkelde de verzorgingsproducten van APoEM voor haar eigen familie.

Ze wou eerlijke, werkende producten die met geur en de kracht van kruiden alle gezinsleden zowel geestelijk als lichamelijk verzorgden. 

De verzorgingsproducten die ze maakte, ontwaken je zintuigen. Door hun mediteraanse geuren prikkelen ze je geurgeheugen en zorgen ervoor dat je positieve en warme momenten kan herbeleven. De heerlijke geuren laten je tijd voor jezelf nemen en ontspannen.

Bovendien herstellen de zorgvuldig geselecteerde kruiden je natuurlijke balans en helen de huid waardoor je huid terug zal stralen.

Aromatherapie

APoEM gebruikt de eigenschappen van essentiële oliën om evenwicht, harmonie en je innerlijke balans te herstellen. De wetenschap toonde aan dat aromatherapie helpt bij de aanmaak van endorfines. Deze stoffen helpen om stress en depressie tegen te gaan en het evenwicht te herstellen tussen lichaam en geest. Alle essentiële oliën die het merk gebruikt zijn van therapeutische gradatie en zorgen voor een correcte psycho-neurosensorische stimulatie.

Fytotherapie 

Fytotherapie komt van het Griekse "fyton" (plant) en "therapeia" (therapie). Voor de verzorgingsproducten selecteerde het merk mediteraanse kruiden en planten vol met vitamines, mineralen, flavonoïden, carotenoïden en enzymen die de huid beschermen, herstellen en de weerstand verhogen. 

Natuurlijk, vegan, cruelty free en ISO 16128 gecertificieerd

APoEM heeft het ISO 16128 label omdat ze 100% transparant willen zijn over de producten. Dit label garandeert dat de natuurlijkheid van de producten tot op de procent juist wordt gedefinieerd, dus geen grijze zones! Alle producten garanderen ook 99% natuurlijke producten met de 1% enkel daar waar de natuurlijke variant een te grote ecologische voetafdruk nalaat.

Geen enkel APoEM product bevat benzine of olie-derivaten, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen, fenoxyethanol, sulfaten, ftalaten, giftige subproducten, formaldehyde-releasers, geëthoxyleerde ingrediënten, ingrediënten van dierlijke oorsprong, parabenen, isothiazolinonen, chemische UV-filters,… en zo meer.

Ook gebruiken ze in hun producten geen dierlijke of afgeleiden van dierlijke ingrediënten en zijn alle producten geschikt voor zelfs de meest strikte vegans. Bovendien test het bedrijf niet op dieren.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
 • Detox Face Wash 300ml - APoEM
  Detox Face Wash 300ml - APoEM

  Een natuurlijke gezichtcleanser met een diepe werking. De zachte schuim van deze reinigende zeep verwijdert overtollig talg, make-up en dagelijkse vervuiling. Je huid wordt op een zachte wijze diep gereinigd en gezuiverd!

  € 38,95
 • Detox Face Scrub 150ml - APoEM
  Detox Face Scrub 150ml - APoEM

  Een zachte, exfoliërende peeling. Reinigt de poriën diepgaand, verwijdert overtollig talg en zorgt ervoor dat de huid haar natuurlijke balans terugvindt. De magische combinatie van tea tree en eucalyptus laat de huid herleven.

  € 38,95
 • Replenish Body Oil 250ml - APoEM
  Replenish Body Oil 250ml - APoEM

  Een rijke en voedende lichaamsolie die makkelijk door de huid wordt opgenomen. Deze olie omhult, verfijnt, voedt en verfraait de huid als een warme omhelzing.

  € 44,95
 • Replenish Cleansing Balm 150ml - APoEM
  Replenish Cleansing Balm 150ml - APoEM

  Een luxueuze, voedende en reinigende balsem die op zachte wijze alle onzuiverheden en alle soorten make-up verwijdert. Bovendien voedt, beschermt en hydrateert de gezichtsbalsemreiniger zelfs de meest tere huid en laat je huid str

  € 38,95
 • Replenish Glow Mask 150ml - APoEM
  Replenish Glow Mask 150ml - APoEM

  Een revitaliserend masker dat uw huid oplaadt en de natuurlijke helderheid hetstelt. Voedt diepgaand, herstelt en laat je huid terug stralen.
  De eerlijke aroma's van wierook en rozemarijn doen denken aan tedere familiemomenten

  € 38,95
 • Replenish Eye Cream 30ml - APoEM
  Replenish Eye Cream 30ml - APoEM

  Een rijke, ultra voedende oogcontourcrème die de beste bescherming biedt aan de meest veeleisende huidtypes. Deze fluweelzachte crème verzacht en herstelt de huid en zorgt voor een instant stralend effect.

  € 38,95
 • Restore Serum 100ml - APoEM
  Restore Serum 100ml - APoEM

  Een uniek serum om je huid te verwennen met de extra herstellende, beschermende, verfrissende en verjongende kracht van unieke natuurlijke ingrediënten.

  € 48,95
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss