(H)eerlijke geurkaarsen en verzorgingsproducten die je zinnen prikkelen. Droom weg met de eerlijke, natuurlijke en  luxueuze geuren en maak van je verzorgingsritueel een pure verwennerij!

Efficiënt & Eerlijk

De producten van JOIK doen effectief wat ze beloven. Elk product bevat de juiste hoeveelheid aan actieve ingrediënten die je huid blij maken. Ze willen dat iedereen een vrolijk moment kan beleven op een drukke dag en kan genieten van een heerlijk ruikend product.

Estland

Het merk heeft een diepe band met het land waar ze van komen. Estland is een land met schitterende ongerepte natuur: oeroude bossen, adembenemende bergen, mysterieuze meren en sprankelende rivieren. Het contact met de natuur is voor de Esten zeer belangrijk en de folkloristische tradities worden van generatie op generatie doorgegeven. Dit zie je ook terug in JOIK: oude vaardigheden en kennis over planten en kruiden en hoe deze te gebruiken voor schoonheid en gezondheid worden er gecombineerd met modern onderzoek, moderne ingrediënten en moderne productietechnieken. Ze gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten zoals koolzaadolie, duindoornolie en Estlandse kruiden.

Kwalitatief

Joik is van het begin tot het einde bij het productieproces betrokken. Zij besteden niets uit! Hierdoor kunnen ze de hoge kwaliteit van hun producten garanderen. Bovendien wordt alles handgemaakt en gebruiken ze zoveel mogelijk herbruikbare of hoog recycleerbare verpakkingen.

Diervriendelijk & Plantaardig

JOIK is volledig tegen het testen op dieren en voert daarom ook niet uit naar China. Al de producten zijn dus ook volledig Cruelty Free. Bovendien gebruikt JOIK enkel natuurlijke en plantaardige producten. Enkel in de verzorgingslijn zijn enkele producten met honing van diervriendelijke imkers te vinden, maar deze worden natuurlijk niet opgenomen in ons assortiment.

 

Volgende producten zitten in ons assortiment:

© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss