Banner Oliv' bio cosmetics

Een merk dat zich focust op producten gemaakt van biologische olijfolie. Er wordt niet getest op dieren en op een enkel product met bijenwas na (dat niet in ons gamma is opgenomen) is Oliv' vegan. Het merk ontving zowel het ECOCERT als het COSMEBIO label.

 

OlijfolieOlijfolie oliv'

Geprezen als een godsgeschenk in Griekenland, onmisbaar in Italië, te vinden in elk Spaans gezin,... al jaren is olijfolie het geheim van de mediteraanse landen. Olijfolie bevat krachtige eigenschappen en kan gebruikt worden op elke huidtype, op elk deel van de huid, door elke leeftijd. Rijk aan anti-oxidanten beschermt de olie tegen de vrije radicalen waar we dagelijks mee in contact komen. Die vrije radicalen zijn één van de oorzaken die zorgen voor veroudering van de huid. Oliv' verwerkt deze olie dan ook in al haar producten. 

Macademia notenNatuurlijke ingrediënten

Naast olijfolie en olijfbladeren gebruikt Oliv' nog andere natuurlijke ingrediënten die de huid verzachten. Denk bijvoorbeeld aan sheaboter, macademia olie, jojoba olie, edelweiss,... Allen gekend voor hun beschermende en anti-verouderende eigenschappen. De combinatie met olijfolie versterkt en ondersteunt de werking van deze ingrediënten zodat er een krachtige mix ontstaat.

BekroondAward winning anti-aging elixer

The Anti-Ageing Beauty Bible, een bestseller die elk jaar wordt uitgebracht, bekroonde het Anti-Ageing Elixer van Oliv' als award winner van de Beauty Bible. De auteur, Sarah Stacey, oordeelde het volgende: "Smells gorgeous, and while skin was nicer from first use, after two weeks my eye area has definitely improved with fewer fine lines, not so puffy and congested-looking-youthful and firmer; face appeas brighter and fine lines are disappearing! "

ECOCERT en COSMEBIO

De producten van Oliv' dragen allen zowel het ECOCERT als het COSMEBIO label. ECOCERT garandeert een minimum aan biologische natuurlijke ingrediënten in de eindproducten en garandeert ook dat de producten vrij zijn van GMO's, parabenen, phenoxyethanol, nanopartikels, silicone, PEG, synthetische geuren en kleurstoffen en dat de verpakking afbreekbaar en recycleerbaar is. Het COSMEBIO label wordt toegekend aan een product en garandeert de toewijding van de producent om ecologische en biologische producten te fabriceren die voldoen aan de technische en ethische criteria die vervat zijn in het charter.

Ecocert en cosmebio

Volgende producten zitten in ons assortiment:

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 23 resultaten
  • 1
  • 2
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss