Yverum staat voor innovatieve, hoogwaardige, kwalitatieve producten die het beste uit de natuur naar boven halen. Daarom ook de slogan "naturally yours". Yverum wil het beste van de natuur aanbieden. 

Verum

Verum is latijn voor waarheid. De waarheid is dan ook een heel belangrijk deel van de filosofie van Yverum. Ze bieden enkel hoogwaardige, natuurlijke producten aan die effectief werken en vrij zijn van alle schadelijke producten zoals: synthetische conserveermiddelen en parfums, minerale oliën, parabenen, PEG's en andere irriterende substanties.

Hyaluronzuur

Alle Yverumproducten bevatten een zeer hoge dosis triple hyaluronzuur. Triple hyaluronzuur werkt op 3 niveau's: laag moleculair hydrateert het de huid actief, middel moleculair werkt het als een langdurige vochtinbrenger, hoog moleculair beschermt het de huid tegen uitdroging. 

Reforcylginseng

Een natuurlijk ingrediënt dat gemaakt is van ginseng en de cistusplant. Deze huidverzorgende stof heeft een zevenvoudige werking: het verhoogt de elasticiteit, de stevigheid en het vochtgehalte van de huid, het vermindert zichtbaar rimpels, het versterkt de natuurlijke afweer, het verhoogt het regeneratieproces en het maakt de huid zichtbaar gladder. 

Bekroond

Op de internationale natuurlijke beurs Vivaness zijn de Yverumproducten van Yverum meermaals bekroond:

  • Hyaluron anti-aging serum kreeg de "Best new product award" op de beurs van Vivaness 2015.
  • Hyaluron eye en lip serum kreeg de ""Best new product award" op de beurs van Vivaness 2016.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss