Uoga Uoga?

Uoga Uoga (uitgesproken Waga Waga) klinkt misschien raar, maar de naam kon niet beter gekozen zijn. "Uoga Uoga" is het Litouws voor "Bes Bes", een verwijzing naar de verse biologische bessen die in al de producten worden gebruikt.

Natuurlijk

Uoga Uoga gebruikt enkel het beste dat de natuur voorziet en maakt geen gebruik van synthetische kleuren of geuren, minerale oliën, agressieve artificiële bewaarmiddelen of enige ander matieraal dat schadelijk kan zijn voor de mens of het milieu. In de producten wordt gebruik gemaakt van koudgeperste oliën van de hoogste kwaliteit, natuurlijke cosmetische klei, Litouwse kruiden, verse biologische bessen, amber en pure natuurlijke essentiële oliën. Door het gebruik van deze kwalitatieve natuurlijke producten behaalden ze dan ook het "COSMOS ORGANIC" keurmerk.

Fresh

Al de producten van Uoga Uoga worden in kleine hoeveelheden met de hand gemaakt, zo kunnen ze de versheid van al hun producten garanderen. Bovendien worden er enkel milde conserveermiddelen gebruikt zodat de producten zo natuurlijk mogelijk blijven en zo gezond mogelijk zijn voor de huid. En natuurlijk heb je de verse biologische bessen die zo kenmerkend zijn voor Uoga Uoga.

Ecologisch

Het is voor Uoga Uoga belangrijk dat we de natuur niet misbruiken voor ons eigen belangen. Daarom dat ze zoveel mogelijk recycleren. Ze maken gebruik van gerecyleerde productverpakkingen, gerecycleerd papier en recycleerbare marketing materialen. Ook tijdens de productie wordt er zo weinig mogelijk energie en water gebruikt. 

Cruelty-free & Vegan

Het bedrijf is volledig tegen dierenproeven of testen op dieren, ook zijn alle producten die we aanbieden van Uoga Uoga volledig vegan. Het bedrijf verkoopt wel nog make-up met bijenwas en honing van verantwoord gehouden bijen, maar die producten bieden we natuurlijk niet aan op onze webshop.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss