Levering

Verzendkosten:

  • Naar België: 5,95 en bij aankoop vanaf 49 € gratis.
  • Naar Nederland: 7,95 € en bij aankoop vanaf 69 € gratis.

Wij pogen verpakkingsmaterialen te recycleren en plastic te vermijden. De opvulling die wij gebruiken is van zetmeel gemaakt en de tape van gerecycleerd papier.

Uw pakje zal geleverd worden met PostNL of Bpost (of een andere courierdienst) op het adres dat u heeft opgegeven tijdens de bestelling. Het is mogelijk dat de bezorger u vraagt een document te ondertekenen als bewijs van goede ontvangst van het pakje.

In geval van uw afwezigheid laat de postbode een bericht in uw brievenbus achter. U heeft dan drie mogelijkheden om het pakje te ontvangen:

  • Binnen de 14 dagen kunt u het ophalen in het postkantoor (of postpunt) vermeld op de kennisgeving.
  • U kunt een derde vragen om uw pakje op te halen in het postkantoor (of postpunt) vermeld op de kennisgeving. Deze persoon dient zich dan aan te bieden met de ingevulde kennisgeving, ondertekend door de bestemmeling van het pakje.
  • U kunt aan Bpost vragen dat de postbode het opnieuw aanbiedt op hetzelfde adres.

De leveringstermijnen zijn in beginsel als volgt:

Besteld op

 

Voor 14u,

 

Na 14u,

  

levering op:

 

levering op:

     

Maandag

 

Dinsdag

 

Woensdag

Dinsdag

 

Woensdag

 

Donderdag

Woensdag

 

Donderdag

 

Vrijdag

Donderdag

 

Vrijdag

 

Maandag

Vrijdag

 

Maandag

 

Dinsdag

Zaterdag

 

Dinsdag

 

Dinsdag

Zondag

 

Dinsdag

 

Dinsdag

Voor leveringen naar Nederland dient met een levertijd van 1 of 2 extra werkdagen rekening te worden gehouden.

Wij kunnen niet instaan voor vertragingen bij de courierdienst. Een afwijking in de levertermijnen van 24 tot 48 uur is steeds mogelijk.

Er wordt geen verzendkost aangerekend vanaf een aankoop van 49 euro voor een levering binnen België (voor Nederland is dit 69 euro). Onder dit bedrag worden er bij de bestelling 5,95 euro verzendingskosten aangerekend voor een levering binnen België (voor Nederland is dit 7,95 euro).

Indien u, na de opgegeven leveringstermijn, geen nieuws heeft ontvangen over uw bestelling kunt u via het online contactformulier contact opnemen met onze klantendienst.

Retour

Als u niet tevreden bent met uw bestelling, mag u de producten binnen 14 dagen vanaf de dag van ontvangst terugsturen, zolang de producten ongebruikt, ongeopend en in de originele verpakking teruggestuurd worden, samen met alle toebehoren en gebruiksaanwijzingen.

Als de producten aan alle voorwaarden conform de algemene voorwaarden voldoen, krijgt u uw geld terug binnen 14 dagen, inclusief de originele verzendkosten. U moet dan enkel betalen voor het terugsturen.

© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss