De producent van de befaamde Aleppo zeep. Het bijzondere recept voor deze bijzondere zeep wordt al sinds 1895 van generatie op generatie doorgegeven in de zeepfabriek in Aleppo in het noorden van Syrië. Door het vakmanschap van de meesterzeepmakers van Najel kunnen zij u natuurlijke cosmeticaproducten aanbieden van een onberispelijke kwaliteit.

Aleppo zeepAleppo zeep

Een natuurlijke zeep die wordt gemaakt van laurier en olijfolie. Een zeep met een eeuwenoude traditie. Ze werd uitgevonden door de Mesopotamiërs meer dan 4000 jaar geleden. De zeep werd door de kruisvaarders meegenomen naar Marseille en de befaamde Marseille zeep vindt zijn oorsprong in deze oerzeep.

Aleppo zeep combineert de kracht van laurierbes en olijf. Laurier werkt schimmelwerend en bacteriedodend, pijnstillend en heeft een antivirale werking. Olijf voedt en beschermt. Deze geweldige combinatie van deze helende ingrediënten zorgt ervoor dat de zeep ideaal is tegen huidaandoeningen zoals acné, vette huid, psoriasis, mycrose en onzuiverheden.

De veelzijdigheid van deze zeep kent geen grenzen: ze kan gebruikt worden voor gezichts- en lichaamsreiniging, als tandpasta (helpt tegen tandvleesontstekening en aften), als shampoo, als scheerzeep en zelfs voor het reinigen en boenen van echte houten meubels en het reinigen en onderhouden van tapijten.

Natuurlijke verzorgingsproducten

Buiten de Aleppo zepen verkoopt Najel nog een breed gamma aan natuurlijke verzorgingsmiddelen. Natuurlijke deodoranten met aluinsteen, badzout, rozen- en oranjebloesemwater gezichtsmaskers, scrubs... Ook hebben ze een natuurlijke sugarwax om te epileren. Een wax met natuurlijke ingrediënten en zonder de chemische (en soms zelfs schadelijke) stoffen die je in vele klassieke ontharingsproducten terugvindt.

Certificaten

De producten van Najel worden gecontroleerd door het Ecocert label en verkregen het certificaat Cosmebio. Deze garanderen dat de producten slechts een zeer marginale hoeveelheid niet natuurlijke producten mag bevatten, daarenboven moet een percentage van deze plantaardige producten ook nog eens van biologische oorsprong zijn. Dit wordt op zeer regelmatige basis gecontroleerd.

Diervriendelijk

Het bedrijf test zijn producten niet op dieren en er worden ook geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of dierlijke bijproducten gebruikt in de producten die u op onze website kan terugvinden. De producten die u hier vindt, zijn dan ook volledig vegan.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss