Een Britse onderneming die zich inzet voor de chimpansees. 100% natuurlijke, gezonde verzorgingsproducten in een milieuvriendelijke low-waste verpakking. 

Als knipoog naar de chimpansees die ze steunen is in alle Pure Chimp verzorgingsproducten banaan verwerkt. Dit zorgt voor een heerlijke, frisse en fruitige geur die je best kan vergelijken met een combinatie tussen bubblegum en Pisang Ambon. Een glimlach in een potje!

100% Natuurlijk

Er worden enkel natuurlijke ingrediënten gebruikt, je zal geen enkel artificieel ingredient in de producten terugvinden. Puurder dan de Pure Chimp producten kan je niet vinden.

Diervriendelijk en natuurbewust

  • 5% van de winst wordt gedoneerd aan de Save the Chimps organisatie

Pure Chimp doneert 5% van zijn winst aan Save The Chimps. Zo hebben ze al £13.632,00 (ong. €15.143,00) kunnen doneren. Save the Chimps is een non-profit organisatie die zich inzet om geredde chimpansees van labaratoriums of de handel en gepensioneerde chimpansees van de entertainementsector een aangenaam permanent verblijf te geven. Zo zorgen ze dagelijks voor 240 chimpansees!

  • Alle producten zijn cruelty free en vegan!

Er worden geen dierlijke producten of afgeleiden van dierlijke producten gebruikt en er wordt niet op dieren getest. Alle producten zijn tevens vrij van palmolie.

  • Lid van 1% for the planet

1% For The Planet is een wereldwijde filantropische beweging waarin bedrijven, consumenten en non-profitorganisaties samenkomen. De bedrijven beloven om 1% van de omzet te schenken aan een non-profitorganisatie die zich inzet voor ecologische of maatschappelijk welzijn.​​​

  • Pure Chimp is een Living Wage Employer

Een Living Wage Employer verbindt zich ertoe om aan elke werknemer een loon te betalen dat gebaseerd is op de werkelijke levenskost. Zo krijgt elke werknemer een fair loon voor zijn harde werk.

  • De verpakkingen zijn low-waste en zero waste

Om zijn geweldige producten te verpakken maakt Pure Chimp gebruik van recycleerbaar papier en schattige glazen potjes.

 

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss