Het streefdoel van Benecos is het aanbieden van betaalbare natuurlijke cosmetica. Cosmetica die zowel urban als trendy is en elegant als modieus. De naam Benecos zegt het zelf: Bene van het latijnse goed en cos van cosmetica. Goede cosmetica dus!

Benecos staat voor:

  • gecertificieerde, duurzame en natuurlijke cosmetica
  • moderne uitstraling 
  • aantrekkelijke, betaalbare prijs
  • makkelijke, eenvoudige proucten om te gebruiken

Gezonde ingrediëntennatuurlijke ingrediënten

Alles wat we aanbrengen op onze huid wordt geabsorbeerd door ons lichaam. Klassieke cosmetica maakt gebruik van producten die schadelijk zijn voor ons lichaam, bv. minerale oliën, sulfaten, parabenen, siliconen, PEG/PEG derivaten, synthetische kleurstoffen, aromaten, enz. Benecos zorgt voor een alternatief, ingrediënten die je huid verzorgen en voeden: plantaardige oliën en waxen. Deze oliën hebben een samenstelling die gelijkaardig is aan de huid. De verschillende natuurlijke ingrediënten ondersteunen de werking van de huid en dragen bij tot de regenaratie van de natuurlijke bescherming van de huid en zijn bovendien biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en putten de natuurlijke bronnen van onze planeet niet uit. Benecos probeert zelfs om zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van biologische oorsprong.  

Certificaten

Alle producten (m.u.v. de nagellak) zijn BDIH gecertificieerd volgens de richtlijnen voor gecontroleerde natuurlijke cosmetica en bevatten geen paraffines, parabenen, siliconen, PEG en synthetische kleuren en geuren. 
De bescherming van dieren is belangrijk voor Benecos en dierenproeven zijn tegen de bedrijfsfilosofie. De producten dragen dan ook het PeTA logo. Daarenboven investeert Benecos bewust in vegan producten.

  

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss