The Ohm Collection is een groep van jonge (en sommige wat oudere) pioneers die prachtige producten maken die werken. Mooie, effectieve producten die goed zijn voor mens en planeet. Het merk produceert natuurlijke, ethische en diervriendelijke producten.

Sensueel, effectief en gezond

Zonnecrème natuurlijk

De producten van The Ohm Collection hebben fantastische sensuele geuren, werken doeltreffend en zijn 100% natuurlijk. Zo maken de deo's gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen, in plaats van de lymfeklieren te vervuilen of af te sluiten. Ze bevatten ook geen giftig aluminium. 

Garden of love and compassionNatuurlijk The Ohm Collection

The Ohm Collection handelt volgens het principe van een tuin van liefde en mededogen ("Garden of love and compassion"). Zo wordt er enkel gewerkt met ambachtelijk gemaakte, zuivere ingrediënten van boerderijen die zich inzetten voor herbossing.

Ook wordt er samengewerkt met projecten die zich inzetten voor de lokale bevolking, zoals Butterwise. Butterwise bekomt zijn biologische en Fairtrade Baobab olie door samen te werken met meer dan 10.000 Boabab The Ohm CollectionGhanese vrouwen van lokale gemeenschappen. Deze vrouwen worden ondersteund bij elke stap van de productie zodat ze succesvol vanuit hun eigen achtertuin een inkomen kunnen genereren.

Iedereen deelt immers onze planeet en het is onze verantwoordelijkheid om te doen wat we kunnen om deze niet te zwaar te belasten. Zo werkt The Ohm Collection in Nederland uitsluitend samen met een fietskoerier om zijn bestellingen rond te brengen.

Natuurlijk, diervriendelijk en halal

Al de producten van The Ohm Collection worden niet op dieren getest. De aangeboden producten bevatten geen dierlijke bestanddelen en zijn vegan. Er wordt gewerkt met hoogwaardige kwalitatieve biologische ingrediënten en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën. Bovendien zijn alle producten halal en kosher.

Diervriendelijk

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss