Banner Nordics Oral Care

Het beste voor jezelf èn tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld... Het klinkt ongeloofwaardig, maar het kan wel met Nordics tandenborstels en tandpasta's.

Natuurlijk, laboratorisch getest en geweldig

Nordic oral Care natuurlijkDe tandpasta's van Nordics zijn ontwikkeld door tandartsen. Jaren aan ervaring in tandheelkunde werden gecombineerd met innovatie en duurzaamheid. Het resultaat is een natuurlijke tandpasta en tandenborstel die zowel voor jou als voor de planeet de beste keuze zijn. Natuurlijke ingredïënten en geen schadelijke stoffen, niet voor de mens en niet voor de planeet.

Verander de wereld

Nordics is niet enkel een merk voor tandverzorging, het is ook het idee dat elke stap, hoe klein ook, kan bijdragen aan een postieve verandering. Zo kan je door Nordics tandenborstels te gebruiken je ecologische voetafdruk aanzienlijk verlagen. De tandenborstels zijn immers vervaardigd uit bamboo. Dit is een grondstof die snel volgroeit is (veel sneller dan een boom) en geen zwaar chemisch proces moet doorlopen zoals bijvoorbeeld plastic. Bovendien is bamboo volledig biologisch afbreekbaar. Ook de haren van de tandenborstel zijn van BPA-vrij nylon, gerecycleerd en recycleerbaar. Geen enkele Nordics tandenborstel bevat plastic. Stel je voor wat een positieve impact er zou zijn als iedereen zijn plastic tandenborstel zou vervangen...

Nordics Oral Care Change

Diervriendelijk en vegan

Geen enkel product van Nordics is getest op dieren en er worden geen dierlijke producten gebruikt. Nordics kreeg dan ook het vegan keurmerk.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss