ZoiY herbal cosmetic staat voor leven, plezier en liefde voor de natuur rondom ons. Het merk is geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde en natuurlijke schoonheid. Alle producten van ZoiY kalmeren en hydrateren de huid en werken anti-verouderend.

De verrassende geur van ZoiY is geïnspireerd op een fris en harmonieus lenteboeket van fleurige bloemen en werd ontwikkeld door Franse parfumeurs van Grasse.

Lupine

Een van de hoofdbestandelen van de producten is Lupine. Een vlinderbloemige die al millenia wordt gebruikt voor zijn helende en verzorgende eigenschappen.

Het kruid heeft van nature uit een anti-verouderende werking en draagt bij tot het behoud van de elasticiteit van de huid. Bovendien voorkomt het rimpels en pigmentvlekken. De bloem heeft een heerlijke sensuele geur die je aan de lente doet denken.

Certificaten

  • PeTA approved: De producten bevatten geen dierlijke ingrediënten, bijproducten van dieren of ingrediënten afgeleid van dierlijk materiaal. ZoiY herbal cosmetica werd niet op dieren getest.
  • Dermatest GmbH: ZoiY werd dermatologisch als "zeer goed" bevonden en is geschikt voor de gevoelige huid.
  • Cosmetic Analysis, Zwitserland: Cosmetics Analysis test en beoordeelt op basis van de kwaliteit van ingrediënten en de samenstelling en de werking van een product. De cosmetica van ZoiY kregen de kwalificatie "GOED" tot "ZEER GOED".
  • PhytoSana: ZoiY is ontwikkeld binnen het EU-project PhytoSana. Het project heeft tot doel om op wetenschappelijke wijze nieuwe farmaceutische en cosmetische producten te ontwikkelen op basis van traditionele kennis. De producten van ZoiY bestaan voor meer dan 98% uit puur natuurlijke grondstoffen, zijn vrij van minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolomines, propyleen glycolen en MiT (Methylisothiazolinone).
  • FSC MIX: De productie van ZoiY cosmetica gebeurt onder gecertificieerde condities bij vooraanstaande Duitse producenten. Er wordt gewerkt volgens duurzame en ecologische principes De verpakkingen zijn van hoge kwaliteit met "softtouch" en houten deksels.

    ​

Volgende producten zitten in ons assortiment:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss