Al meer dan 3 generaties werken ze om de beste zeep te produceren. Met natuurlijke, biologische ingrediënten en zonder synthetische chemicaliën. Met het motto van ALL ONE! willen ze de boodschap verspreiden dat we onze religieuze en etnische achtergronden achterwege moeten kunnen laten en allen een zijn. All one or none. Zo werkt Dr. Bronners volgens de principes van "Constructive Capitalism", waarbij de winst wordt gedeeld met de werknemers en de aarde door wie de producten in feite gemaakt zijn.

Dr. Bronner's soapMilieuvriendelijk

Dr. Bronner's gebruikt enkel 100% gerycleerde (PCR) polyethylene (PET) plasticflessen voor de vloeistoffen en zeeppompen. Ook wordt er gepoogd om de ecologishe voetafdruk van het bedrijf zo klein mogelijk te maken. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepannelen, water wordt gezuiverd, en er wordt zo weinig mogelijk afval geproduceerd en zo veel mogelijk gerecycleerd.

Natuurlijk

Het bedrijf streeft naar een markt waar consumenten niet misleid worden om synthethische producten te kopen. Ze werken zonder synthethische stoffen die de huid kunnen irriteren, maar gebruiken natuurlijke ingrediënten en dragen de keurmerken USDA organic, Oregon Tilth Certified Organic (OTCO) en Non-GMO Project.

Diervriendelijk

Dr. Bronner's gelooft dat alle dieren humaan en met respect voor hun welzijn moeten worden behandeld. Bijna al hun producten zijn vegan (enkel de lippenbalsem en de bodybalm zijn het niet) en worden niet getest op dieren. De producten dragen het 'leaping bunny' certificaat en het 'vegan' certificaat.

Multifunctioneel

Je kan Dr. Bronner's zeep niet enkel gebruiken om jezelf te wassen, het werkt ook als shampoo. Maar daar stopt het niet, de natuurlijke formule kan ook perfect dienen om dieren te wassen, de was te doen, de vloer te dweilen,...  Zo ben jij niet alleen natuurlijk zuiver en fris, maar het hele huis rondom jou ook.

Wij bieden volgende producten aan:

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss