100% natuurlijke verzorging uit Nederland

De bron achter de producten van Miracles by Stella is... Stella. Haar visie was dat mens en natuur één zijn en al prachtig en compleet van zichzelf. Alles wat goed is voor lichaam en huid is van nature aanwezig. Chemische ingrediënten zijn overbodig en schadelijk voor een gezond lichaam. "Smeer niets op je huid dat je niet kan eten" was Stella's motto. De producten van Miracles bij Stella zijn dan ook volledig natuurlijk! 

Oliën en kruiden

Al de producten van Miracles by Stella zijn verrijkt met biologische essentiële oliën en kruiden. De geuren zijn unisex en zowel geschikt voor vrouwen als voor mannen. Stella heeft aromatherpie gestudeerd en deze kennis toegepast in haar miracles. De crèmes ruiken hierdoor (h)eerlijk en zijn een weldaad voor lichaam en geest.

Zuinig

De miracles zijn zeer zuinig in gebruik. Door de natuurlijke en biologische ingrediënten heeft u slechts een kleine hoeveelheid nodig. Zo gaat elk product 4 tot 6 maanden mee!

Vegan en Cruelty Free

Geen enkel product van Miracles by Stella werd getest op onze harige vriendjes en het bedrijf gebruikt geen dierlijke producten of afgeleiden hiervan!

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss