Mirins Copenhagen

Mirins is een kleine winkel in Kopenhagen met grote bekendheid. Zo werd het bedrijf reeds genoemd in het magazine Elle en tal van Deense magazines en kranten. Alle verzorgingsproducten van Mirins zijn handgemaakt in Denemarken, natuurlijk, biologisch en op een ecologisch verantwoorde wijze ingepakt. Ze zijn niet enkel een weldaad voor de huid, maar zijn door hun unieke geuren perfect afgestemd op je gemoed.

Kruidengeneeskunde en aromatherapie

Eigenaar en bedenker Jane, een gecertificeerd aromatherapeut wendde al haar passie en expertise aan om vijf kenmerkende aromatherapeutische mengelingen te creëren: calming, happiness, intuition, purify en recharge. Door deze unieke melanges krijgt niet alleen je lichaam, maar ook je humeur een boost. Moeder Natuur levert de ingrediënten en Mirins mengt ze tot unieke voedende, gezonde verwennerijen voor je lichaam. 

Natuurlijk en handgemaakt 

Alle producten van Mirins zijn biologisch en volledig natuurlijk, dus zonder conserveringsmiddelen, vrij van synthetische toevoegingen en kunstmatige parfums. Er worden geen dierlijke producten gebruikt, noch worden de producten op dieren getest.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss