LapinLibre

LapinLibre is een recent ontwikkeld Belgisch merk dat enkel accessoires op de markt brengt die niet op dieren werden getest en geen dierlijke bestanddelen bevatten. Daarenboven heeft het merk zich geëngageerd om volgens de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen te werken. 

Diervriendelijk

Dierenwelzijn is het stokpaardje van LapinLibre. Het merk wil bovenal voorkomen dat er dierenleed kleeft aan cosmetica-accessoires. Al de producten van dit merk zijn dan ook vegan. De make-up borstels zijn gemaakt van synthetische haren, de haarborstels bevatten geen varkenshaar, enz. Er werden geen testen op dieren uitgevoerd. Geen enkel dier zou mogen lijden voor onze schoonheid!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Buiten diervriendelijk te werken, wil het merk zich ook toespitsen op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er wordt zo weinig mogelijk gebruik gemaakt van (wegwerp)verpakking, zodat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Het merk maakt gebruik van handige natuurkatoenen zakjes om zijn producten te verpakken, die ook leuk zijn om te hergebruiken. Ook worden de gebruikte materialen uitgezocht op basis van hun milieuvriendelijkheid: er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van plastic, en veel van de producten zijn gemaakt van bamboo (de soort die de panda's niet eten). Bamboo groeit veel sneller terug dan hout en kan makkelijk geteeld worden, waardoor het niet zo milieubelastend is als hout (of plastic). Daarenboven schenkt het merk een deel van zijn winst aan een goed doel.

Volgende producten zitten in ons assortiment:

per pagina
Sorteer op
    1 - 12 van 27 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3
© 2018 - 2024 MonJuju | sitemap | rss